Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Evenementen Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van Evenementen personeel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Referenties
» Partners
» Werken op evenementen?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van Hostess tot opbouwpersoneel. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

 

Voordelen van XL Callcenter Uitzendbureau

XL Evenementen Uitzendbureau is hét uitzendbureau voor evenementen personeel. Wij zijn voorzien van ervaren studenten & starters die snel ingewerkt zijn. Ze zijn flexibel en zijn bereidt om parttime en fulltime te werken op verschillende tijden op de dag.

 

XL Evenementen Uitzendbureau beheert een bekwame  selectie personeel dat geschikt is voor evenementen. Zij kunnen dankzij lage overheadkosten tegen zeer concurrerende tarieven worden aangeboden. Een standaard laag tarief dus!

 

Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen, op no cure no pay basis, de beste kandidaten aan u voor. XL Evenementen Uitzendbureau informeert de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen.

 

XL Evenementen Uitzendbureau beheert een pool van ingewerkte studenten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. Wij zijn specialist in het opzetten en beheren van Pools.

 

De voordelen van XL Evenementen Uitzendbureau op een rij.

-          Hoogopgeleide studenten;

-          Flexibel inzetbaar;

-          Lage kosten;

-          No cure no pay;

-          XL Poolsysteem;

-          Wij verzorgen de werving en de loonadministratie.

 

Bent u geïnteresseerd in ons evenementen personeel. Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of bel naar 020-7073939 en dan worden de mogelijkheden met u besproken.