Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Evenementen Uitzendbureau

Uw specialist in de werving & selectie van Evenementen personeel!

» De organisatie
» Onze diensten
» Offerte aanvraag
» Referenties
» Partners
» Werken op evenementen?
» Contact

Wij zijn actief in geheel Nederland. Van Hostess tot opbouwpersoneel. Vraag vrijblijvend online een offerte aan, klik hier.

XL Evenementen Uitzendbureau de organisatie

XL Evenementen Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor verschillende evenementen. Van een dag(deel) tot enkelen weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom. Van grote outdoor feesten tot kleinschalige promotieacties. Het aangaan van een duurzame relatie staat hierbij voorop. Niet één keer iets organiseren, maar volgend jaar weer!

XL Evenementen Uitzendbureau is onderdeel van XL Uitzendbureau. Het uitzendbureau voor Hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 70.000 kandidaten in geheel Nederland. Via XL Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor evenementenwerk.

Evenementen pool

Wij beheren een pool van circa 800 ervaren medewerkers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment in de juiste kleding en voorwaarden kunnen inzetten.

Cultuur

Professioneel, ervaren, georganiseerd en net zo flexibel als onze doelgroep. Bekend en ingespeeld op ad-hocsituaties van welke aard of omvang dan ook. Persoonlijk, creatief en meedenkend. Dynamisch en gedreven. Vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal evenementen medewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Lees verder over onze werkwijze.